Työntekijöitämme

Viljelijämme Marian ovatkin jo monet osuuskuntalaiset tavanneet. Hän on ainoa palkattu työntekijämme ja hänen vastuullaan ovat viljelysuunnitelmat, viljelyn toteutus ja sadonkorjuu. Tässä Maria lapiotöissä:
1-talkoot2

Pellon traktoritöitä hoitaa vuokraisäntämme Bjarne. Töihin kuuluu kyntö, äestys, lannan levitys, vesihuolto ja tänä vuonna myös perunoiden istutus ja multaus. Hän ratkoo pieniä käytännön pulmia ja löytää varastoistaan sopivia tarvikkeita vesisaaveista kylvökoneisiin. Bjarne ja perunanistutuskone:
Bjarne-traktori

Saimme toukokuun ajaksi työkokeilijan, jolta työt sujuivat, kiitokset! Työkokeilun ideana on että työtön työnhakija voi kokeilla työpaikkaa sopivan ura- tai koulutusvaihtoehdon selvittämiseksi. Otamme mielellämme työkokeilijoita vielä tänä kesänä, kysy lisää Marialta tai osoitteesta kirkkonummenrok@gmail.com. Peltotyöt eivät ole vaikeita ja niihin koulutetaan. Kesällä ehtii vielä kylvämään, istuttamaan, haraamaan, kitkemään penkkejä ja kastelemaan. Sadonkorjuu on iso osa loppukesän toimintaa. Tässä penkkien harausta:
2-talkoot4

Osuuskunnan puheenjohtaja ottaa peltotyöt kuntoilun kannalta ja tavoitteenani onkin ollut yksi peltopäivä viikossa. Mervi ja Päivi pitävät huolta isompien tapahtumien, esimerkiksi kesäkahvilan tarjoiluista. Mervi ilmestyykin pellolle usein mukanaan termospullollinen teetä ja pientä leivonnaista. Lisäksi olemme saaneet mukaan kaksi uutta talkoolaista, joiden työpanos on korvaamatonta!

Maanantaina 15.6. talkoot jälleen 12-18. Istutamme vielä oreganot ja sitruunamelissat ja kylvämme lisää yrttejä. Talkoisiin osallistuminen ei vaadi lainkaan aikaisempaa viljelykokemusta. Meillä on paljon erilaista puuhaa ja opastamme kaikkiin tehtäviin! Työ pellolla on opettavaista ja antaa eväitä myös omien viljelmien suunnitteluun ja hoitoon.

— Saara

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s