Siemenet ovat täällä!

Siemenlähetyksen saapuminen ja pussien rapistelu on aina yhtä hienoa. Kaikki ne mahdollisuudet!

DSC_0948
DSC_0954

Hankimme lähes kaikki siemenet Hyötykasviyhdistykseltä, kuten viime vuonnakin. Hyötykasviyhdistys tekee hienoa työtä jakamalla tietoa viljelystä ja myymällä kaupassaan monipuolisia lajikkeita, monet luomuna. Mukana tilauksessamme on viime vuodelta tuttuja peruslajikkeita ja sitten kokeeksi pienempiä määriä erikoisempia lajikkeita kuten mangoldia, fenkolia ja kyssäkaalia. Lisäksi on maanparannuskasveja, viime vuonna puna-apilan ja raiheinän sekoitus osoittautui tehokkaaksi keinoksi torjua rikkaruohoja vastaperustetulta ryytimaalta. Pölyttäjiä varten on hankittu myös runsaasti kukkia ja on niistä iloa muillekin.

DSC_0960

Purjo on jo taimella. Meillä ei ole kasvihuonetta, mutta kun toiminta on vielä näin pienimuotoista kasvatamme taimet ihan ikkunalaudalla kasvilampun avustuksella. Myöhemmin taimet siirtyvät ulos lämpölavaan.

DSC_0922

Maa-analyysien perusteella olemme tehneet lannoitussuunitelmia ja lähiviikkoina on tarkoitus käydä tekemässä isompia hankintoja. Satopaketti kannattaa hankkia ajoissa verkkokaupastamme, ostaa voi myös osamaksulla.

–Saara

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s